diensten

Boomverzorging

Gezonde bomen hebben ook verzorging nodig. Zo heeft u er langer plezier van en ontstaat er geen overlast. Wij onderhouden uw bomen, snoeien en kappen waar nodig. Met oog voor uw leefplezier en de leefomgeving.

Onder boomverzorging verstaan wij:

  • Bomen snoeien
  • Boom verplanten
  • Groeiplaatsverbetering
  • Bestrijding van diverse ziektes en plagen

Bomen rooien

Meijer Boomverzorging heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het rooien van bomen. Het rooien van bomen op de meest moeilijke plekken is voor ons dagelijks werk. Wij staan dan ook graag ter beschikking om langs te komen voor een vrijblijvende offerte.

Op de pagina projecten vindt u een aantal voorbeelden van boom rooi projecten die we in het verleden succesvol afgerond hebben.

3_4-300x300
boomveiligheidscontrole

Boomveiligheidscontrole

Meijer Boomverzorging is gespecialiseerd in het uitvoeren van boomveiligheidscontroles. Bij de controle van de bomen op veiligheid maken wij gebruik van de VTA-methode. Middels deze methode wordt de vitaliteit en conditie van een boom visueel beoordeeld op grond van de bouw en het groeigedrag.

Enkele voorbeelden waar op gelet wordt tijdens deze controle zijn de schors, de aanwezigheid van zwammen, de aanhechting van takken en de standplaats van de boom.

Bomen planten

Één van de specialiteiten van Meijer Boomverzorging is het aanleveren en planten van bomen. Hierin hebben we een groot assortiment en zijn alle soorten en maten op aanvraag leverbaar.

Door de jaren heen hebben we veel expertise in huis met betrekking tot het bomen planten. Zo zijn ondermeer de luchtwegen, de stevigheid en de diepte van het planten van cruciaal belang om de groei van de boom optimaal te laten verlopen.

planten
boomstronken

Boomstronk frezen

Tevens bieden we het verwijderen van uw boomstronk(en) aan. Onze machines zijn geschikt voor elke stronk van alle grootte. De vermalen stronk kunnen we afvoeren maar dit is ook erg goed te gebruiken als bodemopvulling.