Maak kennis met Meijer Boomverzorging

Meijer Boomverzorging is in het jaar 2004 opgericht door Ruud Meijer. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ruud Meijer is al sinds zijn 15e jaar werkzaam in boomverzorging en heeft na het opdoen van voldoende kennis bij diverse boomverzorgingsbedrijven besloten om zelfstandig verder te gaan.

Wij hebben naast onze eigen medewerkers een groot netwerk aan specialisten opgebouwd en hierdoor is inmiddels geen opdracht of aanvraag meer te groot.

U kunt bij ons terecht voor:

Boomverzorging | Bomen rooien | Boomstronk frezen | Boomveiligheidscontrole | Bomen planten

Wij gaan voor veiligheid

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Niet alleen voor onze eigen veiligheid, maar ook voor uw veiligheid en die van de directe omgeving. Daarom beschikt Meijer boomverzorging over de nodige VCA Certificaten.

Leerbedrijf

Boomverzorging leer je niet alleen in de schoolbanken. Het is een mooi vak waarbij ervaring minstens zo belangrijk is als theorie. Wij vinden dat talent een kans moet krijgen. Daarom is Meijer boomverzorging sinds september 2013 erkend Aequor leerbedrijf. Ben je op zoek naar een stageplek binnen de boomverzorging? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een boom van een probleem?

Wij komen graag bij u langs om uw vraag te bespreken. Dat doen wij geheel gratis en zonder voorrijkosten. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op